Florence Nightingale week 8 t/m 12 mei 2023

Professioneel leiderschap in de regio

In de week van Florence Nightingale, 8 t/m 12 mei 2023, haalt initiatiefnemer Sabine Uitslag de zorg naar het theater. In vijf verschillende theaters ontmoeten professionals uit de regio elkaar rondom een speciaal programma. Een interactief drieluik met daarin centraal een prikkelende theatershow boordevol herkenbare scènes en liedjes die raken. De show daagt uit tot ‘anders kijken, anders denken, anders doen!’ en we gaan op reis gaan door het verleden, heden en de toekomst. De show is omlijst met een college tour vooraf en een afsluitend dialoog met de verpleegkundig leiders uit de betreffende regio.

Iets voor jouw organisatie/regio?
Het drieluik in het theater geeft beweging voor de professionals en in de regio. Veel organisaties slaan dan ook de handen in één met ons en elkaar rondom dit programma. Ben je benieuwd of het iets voor jou, jouw organisatie of regio is? Neem contact op: https://www.waardenladers.nl/florence-nightingale-week