Update Inclusiepact Onbeperkt Meedoen Zwolle en project Brugbanen in de zorg

Foto: Patrick Hallink (links) en Frank Kodden (rechts)

Nadat in december 2022 het Inclusiepact Onbeperkt Meedoen is gesloten, hebben er in de afgelopen maanden vergaande verkenningen plaatsgevonden met bestuurders van de Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Meerdere ouderenzorglocaties in Zwolle en omgeving zijn enthousiast om jongeren te plaatsen in zogenaamde instapfuncties. Momenteel vinden gesprekken plaats om tot een concrete invulling te komen zodat dit jaar al de eerste plaatsingen met begeleiding van een jobcoach+ gerealiseerd kunnen worden. Ben je geïnteresseerd? Neem gerust contact op met projectleider ‘werkgeversaanpak’ Hansje van Welie (hansje@edunova.nl) of, nauw betrokken vanuit het WSP: Jolien Kunst (j.kunst@tiem.nl).

https://wgvzorgenwelzijn.nl/bestuurdersmagazine/juni-2023/project-brugbanen