Samen buiten de Oevers

We nodigen je graag uit voor een bijzonder evenement:

Samen buiten de Oevers
Datum: 8 november 2023
Tijd: 15.30 – 18.00 uur
Locatie: Overkempe, Koekoeksweg 100, 8121 CS Olst

In deze bijeenkomst ontmoeten we elkaar, laten we ons inspireren en bespreken we hoe wij een aantrekkelijke werkgever worden en blijven in de Zorg en Welzijn in de regio Zwolle. Om als werkgever aantrekkelijk te blijven in de veranderende arbeidsmarkt is er een transitie nodig. Zijn we in staat om van koers te veranderen? Hoe wendbaar zijn we? Anouk Bindels zal een korte lezing geven over de mindset die essentieel is voor deze transitie. Dit gaat over verbinding- verbinding, met anderen, met onszelf en met onze organisatie. Na Anouks inspirerende bijdrage is er gelegenheid om vragen aan haar te stellen en met haar in gesprek te gaan. De inzichten die voortkomen uit deze gesprekken benutten we als input voor de nieuwe actieagenda van de Sectortafel Zorg en Welzijn. We sluiten af met een informele borrel tot 18.00 uur. We kijken ernaar uit je te ontmoeten op 8 november.

Je kunt je aanmelden via deze link: Aanmeldingslink.

We hopen van harte dat je erbij kunt zijn!

Met vriendelijke groet,

Fenna Eefting, Theo Rietkerk en Paul Guldemond