Jouw droombaan binnen handbereik

Afgelopen periode vond onze derde bijeenkomst plaats, waarin we ons verdiepten in het concreet maken van ‘Maak werk van je Droombaan’ aan de hand van praktijkvoorbeelden. Tijdens deze sessie zijn we ingegaan op het traject en inmiddels hebben we met diverse deelnemers gesproken.

Parallel aan deze persoonlijke trajecten hebben we ook onze eerste gesprekken gevoerd met een van de koplopers, ingestoken vanuit een een andere kijk op inzetbaarheid van zowel medewerkers als leidinggevenden. Deze benadering is gericht op de essentiële kwaliteiten die nodig zijn om niet alleen succesvol te zijn in het huidige werk, maar ook om flexibel mee te bewegen met ambities en ontwikkelingen.

Deze frisse kijk op inzetbaarheid fungeert als een krachtige hefboom, een instrument om gezamenlijk met medewerkers de volgende stappen te zetten. Het sluit naadloos aan bij het bredere project ‘Maak werk van je Droombaan’ en dient als een voorbeeld van toekomstgericht werkgeverschap.