Event: Beat Blue Monday | 15 januari 2024

Blue Monday, zogenaamd de meest deprimerende dag van het jaar. Halverwege januari hebben mensen hun goede voornemens laten varen en vallen zij weer in oude gedrag. Herkenbaar?

Hoe zorgen we dat we dit jaar van de meest deprimerende dag, de meest inspirerende dag maken? Juist, door het event ‘Beat Blue Monday’ op 15 januari!

Tijdens het event ‘Beat Blue Monday’ van Sectortafel Zorg & Welzijn ontdek je welke route jij kan bewandelen voor een nóg vitaler leven! Maak kennis met thema’s vanuit positieve gezondheid via interactieve workshops zoals een workshop zingeving, een boks-clinic, een workshop balans werk & privé, boulderen, meditatie en nog veel meer!

Naast de workshops vertelt spreker Patrick van Veen (de gedragsdeskundige bekend uit de RTL4-serie ‘Married at First sight’) ons alles over menselijk gedrag. Patrick is bioloog en legt verbanden tussen het gedrag van mensen en onze ‘soortgenoten’; apen. Hoewel wij mensen flink zijn geëvolueerd, kunnen wij veel leren van onze verwanten. Ontdek interessante inzichten over menselijk gedrag tijdens de presentatie van Patrick. Dit wil je niet missen!

 

 

Datum: 15 januari 2024
Tijd: inloop 12:00 uur, start 12:30 (inclusief lunch) tot 17:00 uur
Locatie: Vogellanden & Sportpark de Marslanden, Zwolle
Dit event is voor zorgmedewerkers uit Regio Zwolle
Goede zorg begint bij goed voor jezelf zorgen!