Maak van je werk je droombaan betekent voor mij: Hoop op een baan met meer werkplezier en inzicht in mijn capaciteiten, ook buiten mijn huidige sector”

Binnen het traject ‘Maak werk van je droombaan’ ontdekken deelnemers waar hun droombaan uit moet bestaan en gaan samen met het team van MWVJD op zoek naar die gewenste droombaan. Tandarts Rients-Germ van Wijngaarden volgt het traject en zoekt naar een werkinvulling die bij zijn droombaan past; grafisch vormgever. Lees in dit artikel zijn verhaal.

 

“Ik was al een tijdje binnen de tandheelkunde op zoek naar een tak van sport die beter bij me zou passen, zo kwam ik terecht bij de Vogellanden in Zwolle als tandarts angstbegeleiding. i.o. Helaas bleek ook dit (ondanks de leuke collega’s daar) niet wat ik zocht. De Vogellanden is 1 van de koplopers van Maak werk van je Droombaan en ism de loopbaancoach van Vogellanden en aansluitend het traject van MWVJD ben ik gaan kijken wat de mogelijkheden zijn buiten de tandheelkunde. Via diverse testen en vragenlijsten  kreeg ik meer inzicht in wat ik zou willen, en niet geheel onbelangrijk: wat ik zou kunnen. Dat er een mogelijkheid is om iets te kunnen gaan doen buiten mijn werk als tandarts zonder weer 5 jaar full-time in de schoolbanken te moeten is een heel fijn vooruitzicht, een stip op de horizon. Zonder begeleiding had ik niet geweten waar te beginnen, dus dat MWVJD me daarbij helpt is fantastisch en ik raad het iedereen aan die ook zit te denken aan een switch.”

Rients-Germ

Maak Werk van je Droombaan

Ben je benieuwd naar het traject van Maak Werk van je Droombaan? Neem dan contact op met projectleider Maja Poppe via de button hiernaast!