Evenement: Maak de Sprong!

Leiderschapsbijeenkomst ontketen potentieel

Ben je klaar om de sprong in het diepe te wagen en de verborgen talenten binnen jouw organisatie te ontdekken? Wij nodigen je uit voor een bijeenkomst die speciaal is ontworpen om jou te inspireren en uit te dagen jouw rol als katalysator voor verandering binnen jouw organisatie te omarmen. Ben je er 1 juli bij? Meld je dan hier aan

Wat kun je verwachten? 

Deze bijeenkomst is jouw kans om anders te gaan kijken naar de relatie tussen mens en werk. Er zijn veel werknemers die ontevreden zijn in/met hun baan maar ook geen stappen zetten richting een baan waar ze wel werkgeluk ervaren en zich productief en innovatief inzetten voor de organisatie. Met de begeleiding van Merel T. Feenstra-Verschuure, gerenommeerd organisatiepsycholoog, zullen we het concept van ‘opgesloten zitten in je baan’ verkennen. Merel helpt ons om taboes te doorbreken, een open gesprek te voeren en actieplannen te maken om onze medewerkers te laten groeien. 

 

Maak de sprong! 

Spring mee! Deze bijeenkomst is als een duikplank die je uitnodigt om de sprong te wagen naar nieuwe mogelijkheden. Het is een kans om je onder te dompelen in nieuwe ideeën, te verkennen vanuit nieuwe perspectieven, en samen succes na te streven. We kijken ernaar uit je daar te zien. Meld je aan via deze link. Laten we samen het potentieel ontketenen en werken aan de toekomst van goed werkgeverschap en het realiseren van droombanen waarmaken.

Doelstelling bijeenkomst

Ontketen Zelfreflectie
Ontdek of je werkelijk het talent in jouw team kent en optimaal benut. Het is tijd om te reflecteren en in actie te komen.

 

Commitment aan Talentontwikkeling
Verken met ons jouw bereidheid om te investeren in de groei en het welzijn van jouw medewerkers. Ontdek nieuwe manieren om hen te ondersteunen bij overgangen, zowel binnen als buiten jouw organisatie.

Bouw met ons sterke netwerken

Ontdek hoe we samen netwerken kunnen bouwen die niet alleen elke werknemer sterker maken, maar ook innovatie en productiviteit verhogen. Doe mee en groei met ons mee! 

Praktische informatie

  • Maandag 1 juli 2024 van 14.00 tot 17.00 uur
  • Dit event is kosteloos voor leidinggevenden uit Regio Zwolle
  • Aanmelden doe je hier