Werk zat in de zorg?!

Event: Zorgen voor Overmorgen

8 juni 2023 | Landstede, Dokterspad 2 in Zwolle

Het event Zorgen voor Overmorgen zit er helaas weer op. Bomvol workshops, ontmoetingen, inspirerende gesprekken en de fantastische keynote van Ruud Veltenaar. 

Het is tijd om met de inspiratie aan de slag te gaan en toekomst van de zorg te maken. Hier vind je hulpmiddelen daarbij. 

zorg

Heb jij het gevoel dat je te weinig tijd hebt om je werk goed te kunnen doen of ben jij onderdelen van je werk in de zorg helemaal zat? Dan is dit event echt iets voor jou!

De zorg verandert continu. Vacatures kunnen niet worden ingevuld, er wordt veel tijd besteed aan randvoorwaarden en administratie en professionals verlaten de sector. Dit terwijl in de toekomst steeds meer mensen in Nederland zorg nodig hebben en er steeds minder mensen zijn die het werk kunnen doen.

Tijdens dit event word je geïnspireerd over de toekomst van jouw werk. Je ervaart wat je nu al kan doen om de uitdagingen van nu en de toekomst aan te pakken. Praktisch en inspirerend. Denk aan het inzetten van bestaande technologie, nieuwe samenwerkingsvormen en het ontwikkelen van andere vaardigheden.

Jij bent onderdeel van de toekomst van de zorg! De toekomst van de zorg is nu!

Meld je snel aan want vol=vol.

Naast zorgmedewerkers, managers en bestuurders uit de zorg, is dit evenement ook gericht op docenten en HR-medewerkers uit de zorg. Al deze professionals dragen bij aan de toekomst van werken in de zorg.

Je leert hoe je jouw werk makkelijker en leuker maakt en hoe je de cliënt meer regie en zelfredzaamheid kan geven met inzet van nieuwe innovaties (zorgtechnologie) en welke vaardigheden er in de toekomst nodig zijn. Deze kunnen nu al ontwikkeld worden!

Bij Zorgen voor Overmorgen word je niet overladen met futuristische technologie die over 10 jaar misschien iets zou kunnen betekenen waar een innovatiemanager vast erg enthousiast over is. We gaan voor praktisch, inspirerend en toepasbaar. Hier en nu!

coaching
Stock_gehandicaptenzorg (1) (1)

Programma

Het event begint om 13:00 uur plenair met keynotespreker Ruud Veltenaar. Vervolgens neem je deel aan twee interactieve workshops. Je hebt keuze uit 10 tot 12 verschillende onderwerpen, dus er zit altijd wat voor je bij! We sluiten in de grote zaal gezamenlijk af met inspiratie uit de regio. Vanaf 16:30 uur is er een borrel om elkaar te ontmoeten en na te praten.

Uiterlijk 2 weken voor het event ontvang je een mail waarin je een keuze kan maken voor de twee workshops waaraan jij wil deelnemen. De komende tijd wordt hier steeds meer informatie over de verschillende workshops gepubliceerd. 

Keynote spreker
Ruud Veltenaar

De wereld verkeert niet in een financiële of economische crisis, maar in een transformatie naar een volgende fase in onze beschaving. De pandemie heeft genadeloos de weeffouten in het zorgsysteem blootgelegd. Decennialange bezuinigingen en marktwerking wreken zich nu en een ineenstorting dreigt. De zorgcrisis heeft laten zien dat we in extreme situaties op de helden in de zorg kunnen rekenen.

Tijdens de bijeenkomst verschaft Ruud Veltenaar duidelijkheid over de toekomst van de zorg en biedt hij concrete hoop op een betere wereld. Helder wordt hoe jij daar nu al aan kan bijdragen.
Ben jij klaar voor de toekomst en in staat om ook in turbulente tijden het verschil te blijven maken?

Ruud Veltenaar is filosoof, trendwatcher, TEDx spreker, bevliegeraar, faculty member aan Nyenrode Business Universiteit, sociaal bewogen investeerder en heeft veel kennis van en ervaring in de zorg. Hij is een talent in het vertalen van trends en ontwikkelingen naar de impact van ons leven en werk. Ruud behoort met een gemiddelde score van 9,1 tot de best beoordeelde sprekers.

ABN AMRO WTT 2016 Insights Live donderdag, Hannie Verhoeven Fotograaf
smiley-man-woman-medium-shot (1)

Veelgestelde vragen

Is het event gratis te bezoeken?
Ja, het event is gratis te bezoeken voor zorgprofessionals, -managers, – bestuurders, HR medewerkers en docenten uit de zorg.

Waar en wanneer & op welk tijdstip vindt het event plaats?
Het event vindt plaats op 8 juni bij Landstede, Dokterspad 2 in Zwolle. Inloop is vanaf 12.30. Het programma start om 13.00 uur en eindigt om 17.15 uur.

Waar kan ik parkeren?
Er zijn GEEN parkeerplaatsen beschikbaar bij Landstede.
Woon je in (de directe omgeving van) dan raden we je aan om met de fiets of het openbaar vervoer naar het event te komen. Kom je toch met de auto, parkeer deze dan bij:

MAC³PARK stadium
Stadionplein 1
de Vrolijkheid
8024 AE Zwolle

Is het event makkelijk per openbaar vervoer te bereiken?
Ja, het event is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. 
Lijn 70 – richting Steenwijk – Halte Isala ziekenhuis
Lijn 200 – richting Oosterenk –  Halte Isala ziekenhuis
Lijn 7 – richting Stadion – Halte Isala ziekenhuis

Waar kan ik mij aanmelden voor de workshops?
Als jij je hebt aangemeld ontvang je voor het event een mail waarmee jij je kan inschrijven voor je twee favoriete workshops.

Kan ik mijn deelname voor het event annuleren?
Ja, dit is mogelijk. Annuleren is mogelijk per mail via netwerkregisseur@sectortafelzorgenwelzijn.nl

Is er catering aanwezig?
Tijdens het event is er catering aanwezig voor drinken en snacks. Er wordt echter geen lunch verzorgd.

Worden er foto’s en/of video’s gemaakt tijdens het event?
Ja, tijdens het event worden er foto’s en video’s gemaakt. Deze beelden gaan we voor promotiedoeleinden gebruiken.

Welke regels gelden er voor roken?
Roken is alleen toegestaan aan de overzijde van het pand van Landstede, op de stoep bij de rokerspalen.

Voor overige vragen: mail naar netwerkregisseur@sectortafelzorgenwelzijn.nl

Partners