Uitnodiging event Zorgen voor Overmorgen op 8 juni

Op 8 juni 2023 vindt het event Zorgen voor Overmorgen plaats in het Landstede in Zwolle. Het event brengt bestuurders, managers, professionals, docenten, HR-medewerkers en andere betrokkenen uit de zorg- en welzijnssector samen aan de slag te gaan met concrete oplossingen voor de toekomst. Het thema van deze editie is ‘werk zat in de zorg?’ en we nodigen je van harte uit om deel te nemen.

Met Zorgen voor Overmorgen willen we samen actie ondernemen om de uitdagingen van morgen aan te kunnen en het werken in de zorg nóg leuker, waardevoller en toekomstbestendiger maken. Geen oplossingen die pas over vijftien jaar vruchten afwerpen, maar ideeën en resultaten die je de volgende dag al in de praktijk kunt brengen. Denk hierbij aan het inzetten van bestaande technologie, nieuwe samenwerkingsvormen en het ontwikkelen van andere vaardigheden.

Tijdens het event neemt filosoof, semi-ervaringsdeskundige en voormalig impact-investeerder in de zorg(technologie) Ruud Veltenaar ons mee in zijn beeldende perspectief van de dringende kwesties in de zorg. Daarnaast neem je deel aan twee interactieve workshops die worden verzorgd door de partners van de Sectortafel Zorg & Welzijn.

Als onderdeel van de zorgsector speel je een belangrijke rol in het vormgeven van de toekomst van de zorg en welzijn in Nederland. Daarom hopen wij dat je op 8 juni 2023 aanwezig zult zijn om jouw inzichten en ervaringen te delen. Samen kunnen we Zorgen voor Overmorgen!

Meld je nu aan via deze link en verzeker jezelf van een plek! Vol is vol.
Meer informatie over de diverse workshops vind je hier.